torsdag 27 augusti 2009

Lyxfällan

Har inte sett Lyxfällan på över ett år, men så fick jag nu i onsdags en möjlighet. Var därför lite extra förväntansfull på programmet.

Detta var för mig första gången med de nya programledarna och det blir även min sista. Programmet över lag var en klar besvikelse! För det första så handlade det inte om en person som fastnat i en lyxfälla. Nej tvärt om levde den här människan ett enkelt, för att inte säga ett snålt liv. Problemet var här i stället att hennes företag inte fungerade bra. Här gjorde de ett kanonjobb med att hjälp henne! Absolut. Men felet var att det liksom var fel namn på programmet. Företagsakuten hade varit mer passande.

Vidare fanns inte det där samspelet mellan programledarna som skapar en dynamik. Det verkade snarare som att de följde programmallen till punkt och pricka. Mallen är nämligen precis som tidigare, men med den stora skillnaden att den då tjänade som en inramning, Nu kändes det som att uppfyllandet av mallen var det centrala, innehållet kom i andra hand.

Glada nyheter är att Charlie och Mattias är på väg tillbaka! TV3 får återigen ett sevärt program. Min första negativa recension är gjord.

Tack.

1 kommentar:

  1. Håller med till fullo!!
    Vi satt som klistrade framför det gamla programmet. Med de nya programledarna är det inte värt att se... tyvärr!

    SvaraRadera